Arqueòlegs, els detectius del passat

El proper dissabte 17 de juny tindrà lloc el taller “Arqueòlegs, els detectius del passat” a les 10h al poblat talaiòtic de s’Illot.

Organitzat per l’Ajuntament i amb l’arqueòloga Raquel Barceló a càrrec, el taller oferirà als participants totes les eines útils i els coneixements necessaris per descobrir fets històrics, des d’una perspectiva arqueològica.

Durant el taller, els aspirants a arqueòlegs tindran l’oportunitat de conèixer el treball dels arqueòlegs i també com protegir i conservar el patrimoni arqueològic i reflexionar sobre la importància del que ens ha deixat el passat.

Els participants tindran l’oportunitat a més de descobrir el poblat talaiòtic de s’Illot. Els detectius del passat es convertirà en un viatge als temps antics, on descobriran i aprendran molt sobre la importància de l’herència arqueològica de la regió.

Aquesta activitat és recomanada per adults i majors de 12 anys.

 

Per a participar és imprescindible inscriure’s aquí.

No us perdeu aquesta oportunitat única de convertir-vos en un detectiu del passat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.