Cala Millor, escenari del primer Campionat d’Espanya 3×3 U17

S’ha presentat la primera edició d’aquesta competició oficial amb la presència de les autoritats.Les pròpies pistes del Campionat d’Espanya 3×3 U17 de clubs han acollit la presentació oficial de la primera edició d’aquest torneig nacional amb caràcter oficial que es durà a terme a MALLORCA – Cala Millor del 9 a l’11 de juny amb la presència dels millors equips femenins i masculins de tot el país. D’aquesta manera, les Illes Balears seran pioneres en l’organització d’un Campionat d’Espanya de 3×3. Tots els partits es podran veure a través de Canal FEB.
El president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens, va exercir d’amfitrió a l’acte de presentació d’aquesta competició i que ha constat d’una visita a les instal·lacions situades al Parc de la Mar de Cala Millor i, posteriorment, d’una compareixença davant dels mitjans de comunicació presents a l’acte. La competició combinarà l’emoció del bàsquet 3×3 i l’estada en un marc espectacular com la costa de Cala Millor amb les pistes situades a pocs metres de les platjes mallorquines. Talens ha manifestat que “volem agrair des de la Federació de Bàsquet tota la participació que serà un èxit perquè el lloc és inmillorable i servirà per col·locar Mallorca al centre del món del bàsquet i del 3×3”. Per la seva banda, Colau Bordal, president del Consorci de Turisme Visit Cala Millor, i Pep Servera, regidor de Turisme de Son Servera, han reafirmat la seva “aposta pel turisme esportiu en el nostre destí”. A la presentació d’aquesta competició també hi ha assistit la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, que va voler “donar les gràcies a la FBIB per a l’organització aquest esdeveniment esportiu tan important per activar la pràctica del bàsquet”. Finalment, el conseller de Transició, Turisme i Esport, Andreu Serra, ha expressat que “aquest esdeveniment és importantíssim per a la zona de Cala Millor perquè estam potenciant el turisme esportiu i amb aquesta modalitat de bàsquet 3×3 tenim unes condicions ideals”. També va assistir a aquesta trobada el director general d’Esports, Carles Gonyalons.
Al marge de la competició esportiva, el Campionat d’Espanya 3×3 U17 també tindrà un caire solidari després que la FBIB hagi adquirit pulseres de l’Associació Espanyola Contra el Cáncer amb les que obsequiarà a tots els participants de la competició. La delegada territorial de l’AECC, Aina Mercadal, s’ha mostrat molt agraida per la col·laboració de la FBIB: “Volem agrair a la FBIB la seva implicació en la campanya ‘Tots contra el càncer’ amb l’adquisició de les polseres d’aquesta campanya i que donarà a tots els participants d’aquest Campionat”.
Des de la Federació Espanyola de Bàsquet també volen mostrar la seva il·lusió per aquesta primera edició del Campionat d’Espanya 3×3 U17 i des de Madrid Elisa Aguilar ha fet arribar el seu convenciment de que aquest esdeveniment serà una gran èxit: “La posada en escena serà espectacular i per nosaltres és fonamental el creixement en aquesta especialitat i estam esperant que comenci ja i que aquesta competició perduri en el temps”.
A partir del divendres la pilota començarà a rodar a la zona de Cala Millor amb la participació dels millors equips sub17 de tot el país i que lluitaran per aixecar el primer títol del Campionat d’Espanya 3×3 U17. El torneig arrencarà el divendres amb les primeres jornades de la fase de grups i finalitzarà diumenge amb els encreuaments definitius tant en competició femenina com masculina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.