Son Servera celebrà una animada Nit de l’Art, Fira Nocturna i la Fira Artesanal i Ramadera

El passat dissabte dia 10 de juny Son Servera celebrà la Nit de l’Art amb una interessant exposició col·lectiva a l’Església Nova de Son Servera. I a l’Espai Cultural Miquel Vives, una exposició homenatge a la memòria del pintor de Son Servera, Miquel Vives.
Feia temps que la Nit de l’Art, la Fira Nocturna i la Fira Artesanal i Ramadera de Son Servera que es va celebrar el diumenge, no tornava amb el seu esplendor i participació de les diferents associacions del poble.
Les escoles amb les seves paradetes de dolços casolans per recaptar doblers pels viatges d’estudis, i altres entitats com l’Associació Espanyola contra el Càncer de Son Servera, el voluntariat de l’AECC que donaren informació sobre el “Programa de detecció de còlon i recte” atès que, en aquest moment, les persones d’entre i 50 i 69 anys del municipi, reben les cartes enviades per la Conselleria de Salut i Consum, per fer-se la prova de detecció de sang oculta en femta. També s’aprofita la Fira per exposar la paradeta a favor de l’AECC i la gent va mostrar una vegada més, la cara més solidària sent un èxit de participació.
A més, com va molts d’anys també hi va ser present la paradeta de l’Associació de l’Esclerosi Múltiple de Son Servera, a més de paradetes comercials que ompliren de festa els carrers de Son Servera.
El dissabte vespre, a la plaça hi va haver les actuacions dels alumnes de l’Escola de Música, i dels components de la Banda de Música de Son Servera, que en aquesta ocasió van ser dirigits pel president de la Federació de Bandes de Música, i músic de la banda serverina Joan Carles Julià, al concert de la banda serverina el director Joan Antoni, va agafar el bombardí.
Enguany,a les tertúlies de la plaça no podia faltar el tema polític i apostes sobre si a la fi, després d’anys de tenir batlessa, els serverins i serverines tindran batle. La batlessa Natàlia Troya, així com la resta de candidats i candidates que s’han presentat a les eleccions municipals també es deixaren veure per la Nit de l’Art i el diumenge a la Fira, i a més els regidors i la batlessa que han format part de la legislatura que s’acaba es feren una foto de record davant les portes de l’ajuntament amb la presidenta del Consell Catalina Cladera que visità la fira Artesanal Agrícola i Ramadera de Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.