Celebrat “Stabat Mater” el concert cloenda de les Festes de Sant Isidre 2023

«STABAT MATER», CONCERT DE CLOENDA DE LES FESTES DE SANT ISIDRE, QUE ORGANITZA L’ASSOCIACIÓ CULTURAL S’AGRÍCOLA.
Diumenge passat, 11 de juny, a les 9 del vespre al Convent de Manacor, va tenir lloc un magnífic concert interpretat per joves músics del Conservatori Superior de Les Illes Balears, que posaren en escena un dels texts religiosos més i millor tractats de tot el temps, i, musicalment parlant, l’obra més difosa del segle XVIII; ens referim a l’obra STABAT MATER, del compositor, violinista i organista italià Giovanni Battista Pergolesi.

Integraven l’orquestra quatre violinistes: Ana Rodrigo, Inés i Núria Piqueres i Pep Amengual, Àngela Puig al violoncel, Pau Cladera al continu i Joan Fiol al contrabaix. Comptàrem, també, amb les veus de les cantants Lorena Bonnin, Tonina Vidal, Mireia Estrany, Raquel Ribas, Camila Durán i Marina Mudoy, que ens mostraren la seva depurada tècnica vocal i el seu exquisit gust musical en forma d’àries solistes, duets o cors. Abans de l’Stabat Mater, els músics Joan Fiol a sa Viola de Gamba, Felipe Aguirre a l’Orgue i Na Lorena Bonnin a l’Oboè.Y les cantants ens oferiren una selecció d’obres de Caccini, Purcell, Pergolessi, Monteverdi i Haendel.

A més de la impecable feina musical i vocal dels artistes, cal remarcar l’excel·lent direcció escènica de Joan Vila, la direcció musical de Felipe Aguirre i el magnífic treball del professor de cant Josep Miquel Ribot. L’enhorabona més sincera a tots ells.
Amb aquest acte, l’Associació Cultural s’Agrícola, donava per acabada la primera part de la seva activitat cultural del període 2022/ 2023, que es reiniciarà en haver passat l’estiu amb una nova i variada programació.
Crònica:Bartomeu Matamalas
Fotos: Joan Servera “Imatges”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.