L’Assemblea Antipatriarcal de Manacor organitza la I Musa temàtica sobre la grassofòbia

L’Assemblea Antipatriarcal de Manacor organitza la I Musa temàtica sobre la grassofòbia i dignitat, independentment de la seva aparença física. Cap forma de discriminació és acceptable, incloent-hi la grassofòbia. És responsabilitat de tothom canviar els patrons culturals, socials i masclistes que perpetuen aquesta forma d’odi.
Operació biquini, bombardeig de dietes a les xarxes socials, trastorns de conducta alimentària, pressió estètica, dejunis… Parlarem de tot això a la I Musa temàtica de l’Assemblea Antipatriarcal de Manacor. Ho farem aquest divendres, 16 de juny a les 19 h al Bar Gomila (Manacor) amb la companyia de Núria Sbert, activista i actriu de l’obra Espaguetis: una revisió de patrons, un espectacle que planteja una reflexió sobre la grassofòbia, els cànons de bellesa i la violència estètica que es filtra al nostre dia a dia. L’acte és no mixt per a dones i persones no binàries.

La grassofòbia es defineix com el rebuig, la discriminació i l’estigmatització cap a les persones que tenen un pes corporal superior a la mitjana considerada “normal” per la societat. Aquesta forma d’assetjament no només afecta la salut emocional i psicològica de les persones, sinó que també té repercussions negatives en la seva salut física. És essencial entendre que el pes corporal no defineix el valor d’una persona i que tothom mereix respecte.
Hi vendreu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.