Acte de presentació de la Jove Orquestra de Llevant i de Pla de Mallorca

Diumenge 18 de juny, carregats d’il·lusió i després d’uns mesos de feina intensa, es presentava aquesta jove orquestra que va assajar als locals de l’Associació s’Agrícola, que ha col·laborat així amb el projecte.
Com ja es va explicar, el projecte proposa un marc de treball pràctic en una orquestra, amb un professor tutor de cada corda. Així, Genci Gjata, Raul Delgado, Oriol Palau, Marco Zanni i Xavier Juan (director) han treballat més de mig any amb aquest estol de joves instrumentistes de corda.
Els alumnes participants són de diferents edats, alguns cursen Primària i altres Secundària i Batxillerat. L’orquestra ha estat formada per: Neus Adrover, Margalida Nicolau, Inés Mayol, Mariona Pedrals, Maria Cursach, Elionor Martí i Valentina Queirola; Marta Ferrer; Vicente Contreras, Treasure Osaidaye, Nofre Carrasco i Asier Sánchez.
L’orquestra ofereix places per l’any vinent, i així tots els interessats poden contactar amb ella mitjançant el mail orquestraplallevant@gmail.com al llarg d’aquest estiu. Els requisits no demanen estar matriculat a cap curs concret de conservatori o escola de música, sinó a un cert domini de l’instrument escollit.
Aquest projecte neix amb la il·lusió de ser una plataforma oberta, integradora d’alumnes de diversa procedència com a estudiants de música. La seva filosofia és ser, sobretot, un marc d’aprenentatge mitjançant l’experiència interpretativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.