Molt bon concert de música sacra de la Coral Llorencina baix la direcció de Tomeu Ginard

El diumenge dia 25 de juny a les 20h la Coral Llorencina, baix la direcció de Tomeu Ginard, oferí un molt bon concert a l’Església de Sant Llorenç des Cardassar, que s’ompli de gom a gom. El director de la coral Tomeu Ginard Palou, va decidir amb gran encert fer un concert basat en la música sacra, acompanyats de la pianista M. Francesca Danús.
A la primera part del concert de la coral va cantar el repertori següent: Oh, Déu eternal de Bernatcifre/William Croft; Comiat al bosc de Felix Mendelson; Coral de la Cantata 147 de J.S. Bach; Zarabanda de G.F., Haendel; Cantate Domino (Tollite Hostias) de C. Saint-Saëns; i Missa breu de Charles Gounod.
A la segona part del concert la coral juntament amb els components de l’Ensemble 36: Nadal Capó, Mar Cladera, Maria Cursach, Joana Domenge, Miquel Jaume, Maira Eugènia Jaume, Neia Mestre, Pedro Nebot, i Maria Magdalena Rosselló, acompanyats de la pianista M. Francesca Danús, interpretaren la Missa Breu de Charles Gounod.
Per corespondre als aplaudiments del públic s’interpretà un bis: Signore delle cime de Guiseppe de Marzi.

Fotos Serafí Lliteres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.