Estrena a l’Església Nova de Son Servera de la Cantata: Rua Fosca

Dimarts dia 4 de juliol, a les 21´30 h dins el marc de les festes de Sant Joan, a l’Església Nova de Son Servera, s’interpretara la CANTATA : RUA FOSCA.

Sinopsis de l’obra: El Rei Gaspar arriba a la ciutat per lliurar les joguines als nins i nines, però els nins no viuen a casa. El Rei, alarmat, demana audiència als adults davant l’estranya situació que es troba. Els adults estan massa ocupats en sopars i festes nadalenques, i no fan cas a les protestes dels Rei Mag. Luizao, un nin del carrer, coneix a Anna, la Pepa-joguina que d’humanitzar. S’enamoren i parlen d’amor. Es possible l’amor entre tanta hostilitat? Les joguines i els nins es manifesten pacíficament als esquadrons de la mort, per tractar de sobreviure. Comença una gran batalla on els forts acaben amb els dèbils. Luizao i Anna moren i les joguines entonen un rèquiem per la seva mort.
El tema de la cantata es una critica social a la marginació infantil. Ens apropa a una realitat crua de la qual la nostra societat en fa poc ressò. Es un text de Jaume Santandreu i música de Miquel Brunet.

En aquesta ocasió per l’estrena de la Cantata: Rua Fosca a l’Església Nova de Son Servera, comptarà amb un elenc digne de tal obra: la Coral de Son Servera, dirigida per Francisca Mas; la Coral de Felanitx, dirigida per Margalida Massuti; la Coral de Sant Joan, dirigida per Joana Estelrich; i l’Orfeo Artanenc, dirigit per Ma. Antònia Serra; a més d’un grup de veus joves del Conservatori de Felanitx. Les sopranos Fanny Marí i Maia Planas en els papers d’Anna i Luizao respectivament. Destacar la presencia de Pep Álvarez en el paper de Rei Gaspar. Amb l’acompanyament de l’Orquestra LAUSETA i dirigit per Xisco Amengual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.