Sant Llorenç inicia la “Sant Llorenç League 2023”

Sant Llorenç inicia la “Sant Llorenç League 2023”, un Torneig de Futbol 7 que combina el futbol i la sort amb les cartes triades abans del partit.
Aquesta iniciativa va ser proposada al Centre Jove Sant Llorenç per un grup de joves del municipi amb la finalitat de fomentar l’esport i la convivència entre els joves de la localitat.
Es tracta d’un torneig de futbol 7 que segueix el format de la King League, una competició que es disputa a diferents ciutats d’Espanya i que combina el futbol amb diferents mecàniques, com cartes que donen avantatges.
El torneig que ha començat avui comptarà amb la participació d’equips formats per joves nascuts entre el 2008 i el 2011. L’objectiu d’aquesta proposta és que els joves practiquin esport de manera divertida i saludable, mentre desenvolupen habilitats com el treball en equip, la comunicació i la creativitat. A més, el torneig també pretén fomentar els valors de l’esportivitat, el respecte i la integració.
Els partits no seran eliminatoris, sinó que tots els equips guanyaran punts durant les jornades, a més de què un representant de cada equip s’encarregarà d’utilitzar diferents cartes que faran que cada partit sigui diferent, per exemple fent que un gol valgui per dos.
Al darrer dia, quan es decidesqui l’equip guanyador, tots els participants participaran en l’entrega de trofeus i una festa de cloenda amb un berenar el Centre Jove Sant Llorenç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.