Avui dimecres concert a sa Coma de la Banda de Música de Sant Llorenç

Avuit dimecres dia 19 de juliol a les 22.00h dins el programa de les Festes de sa Coma 2023, està previst el concert de festes de la Banda de Música de Sant Llorenç a la plaça de l’avinguda dels Baladres de sa Coma.
Hem demanat el director de la Banda de Música de Sant Llorenç , Miquel Àngel Llull, quines són les obres que han preparat pel concert d’enguany i ens ha passat amablement el programa. Començaran el concert amb: Ateneo Musical, El padrino, Moon River, Amarcord, Indiana Jones, Piratas del Caribe, The Avengers, oterosi, Amapola i Dos danzas latinas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.