Fotos de la Nit Multicultural del divendres i de l’actuació de Kinfunfà Dimonis

La segona Nit Multicultural de les Festes de sa Coma 2023, va tornar comptar amb la degustació de tapes de diversos països. I el cercavila amb Kinfumfà Dimonis acompanyats per la Batucada Kintrofà, un any més, van sorprendre els nombrosos turistes que passen les seves vacances a sa Coma, i a de tots els comarins, comarines i gent d’altres pobles que venen a gaudir de les nostres festes, va ser un èxit d’assistència.
La Nit de tapes del divendres a les diferents parades va estar molt animat i amb més gent que la nit del dijous.Els concerts van anar a càrrec dels grups Ácaros del son; La canción del verano, i tancà la vetlada el DJ Simomestre.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.