Els Al·lots de Llevant protagonistes de les Festes de Sant Jaume de Manacor 2023

Dia 22 de juliol al matí, els protagonistes de les Festes de Sant Jaume de Manacor 2023 varen ser els Al·lots de Llevant i el Club Atletisme Manacor.
Com ja havien fet aquests anys passats, els castellers es varen concentrar davant l’Ajuntament poc abans de les 10h i partiren cap a la plaça del Rector Rubí amb les canyes que serien recollides com a trofeu en la cursa posterior a l’actuació castellera.
L’actuació va començar puntual a les 10.30h amb un pilar de quatre de presentació. El primer castell va ser un tres de sis amb agulla i el segon un tres de sis. Tots dos castells es varen descarregar sense cap dificultat. La tercera ronda va ser per a un quatre de sis net, és a dir, un castell en el qual la pinya no agafava directament el tronc, sinó que simplement parava amb les mans enlaire a mode de protecció.
A les onze en punt els Al·lots acabaren una molt bona actuació amb un altre pilar de quatre, que va ser girat a banda i banda per acomiadar-se del públic i donar inici a les corregudes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.