Agraïment a la Policia Local de Sant Llorenç des Cardassar

Avui volem donar l’enhorabona a la Policia Local que ahir va realitzar dues intervencions d’emergència que van ser claus per salvar la vida de les dues persones que van ser ateses.
La primera intervenció va ser a un hotel de s’Illot on els policies locals es van traslladar al rebre un avís del 112 que requeria els seus serveis. A l’arribada al lloc, van trobar una persona inconscient i sense signes vitals, immediatament van iniciar el protocol d’aturada cardiorespiratòria amb oxigenoteràpia i l’assistència del desfibril·lador semiautomàtic, que va realitzar diverses descàrregues. Les maniobres de RCP van ser efectives i la persona va recuperar els signes vitals i va ser traslladada per una ambulància del 061 fins a un hospital on pogués ser atès per un equip facultatiu.
La segona intervenció va tenir lloc a Sa Coma, quan la Policia Local va ser requerida pel centre d’emergències del 112 on una treballadora es trobava convulsionant i amb dificultat per a respirar. La immediata intervenció de la policia local amb l’equip d’oxigenoteràpia va ser clau perquè a l’arribada del servei d’ambulàncies la pacient estigues estable per a poder ser també traslladada a un centre hospitalari on va ser atesa per l’equip mèdic d’urgències.
Volem remarcar la gran labor de tot l’equip de la Policia Local de Sant Llorenç que contínuament està rebent formacions per a poder assistir amb èxit a intervencions com aquestes i també el seu compromís per protegir i servir al nostre municipi.
En nom de totes i tots, moltes gràcies.
POLICÍA LOCAL SANT LLORENÇ
Comunicat Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.