Fantàstic concert de la Banda de Música de Felanitx amb Do Natural

La Banda de Música de Felanitx va realitzar el concert amb motiu de les festes de Sant Jaume de Portocolom, conjuntament amb l’agrupació felanitxera Do Natural, el passat dijous 30 de juliol. El concert va tenir lloc a sa Bassa Nova, on hi assistiren mig miler d’oients que pogueren gaudir tant de l’espectacle com de l’agradable nit que feu a vorera de mar.
El concert va ser presentat primer per la batlessa Catalina Soler, i després va comptar amb el pròleg de Bàrbara Sagrera, qui també va anar presentant les peces que s’anaven interpretant. La Banda de Felanitx i Do Natural es fusionaren damunt l’escenari com un sol conjunt per interpretar els deu temes del disc “A Laudes”, que la formació felanitxera va treure fa dos anys, gràcies a la bona feina del director Víctor Ferragut i també de Biel Oliver, que treballaren de valent amb els arranjaments.
El públic va quedar meravellat amb el repertori, que els va dur a fer un viatge per la música tradicional de la Mediterrània, però a la vegada amb sons i conjunts, músics, i director i tots els participants estan d’enhorabona, i així els ho va fer saber el públic, que al final del concert va demanar un bis. Els conjunts es varen interpretar la coneguda i popular,“La presó del rei de França”. Així i tot, el públic no en tingué abastament i es va acabar demanant un segon bis, o aprofitant l’avinentesa, es va convidar als dos Gegants que tornassin a sortir a ballar “n’Enganxa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.