El Pregó de les Festes de Son Macià a càrrec de Biel Nadal “Maniu” i el concert de la Banda de Música de Manacor van donar inici a les festes

Les ganes de festa van omplir la plaça de Son Macià el dijous vespre dia 3 d’agost en l’acte d’inici de les Festes. Biel Nadal ‘Maniu’, el primer treballador de banca de la localitat, ha estat enguany l’encarregat de fer el pregó de festes.
El batle de Manacor, Miquel Oliver, li va fer entrega d’un obsequi elaborat pels usuaris d’Aproscom.
Una hora abans del pregó, la sala d’exposicions del Centre Cívic va acollir la inauguració de l’exposició de quadres de pedra tallats a mà de Guillem Fornés ‘Puch’, mestre artesà.
L’acte del pregó va comptar també amb la presència dels gegants de Son Macià, en Macià i na Maciana, i de la Colla de Xeremieres i Flabioleres.
La Banda de Música de Manacor va fer el tradicional concert de Festes de Son Macià, dirigit per la sots-directora de la banda, Antònia Bassa. L’Actuació de la banda va ser després del Pregó i parlaments
El primer dia de festes va acabar amb la degustació de coques dolces i salades.
Les Festes de Son Macià han arrencat aquest dijous 3 d’agost i continuen fins dia 15, amb activitats per a tots els públics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.