L’Ajuntament de Sant Llorenç s’ha adherit un any més a les campanyes “No i punt” i “No Siguis Ase”

LAjuntament de Sant Llorenç des Cardassar s’ha adherit un anuy més a les campanyes del Govern de les Illes Balears per a fomentar unes festes lliures d’agrassions sexistes i un consum responsable d’alchohol.
El batle de Sant Llorenç, Jaume Soler i la regidora d’Educació, Esports i Festes, Joana Maria Cabrer, la regidora de Benestar Social, Sanitat,Gent Gran i Joventut, Cata Ferrer, i el policia tutor , Miquel Joan, van presentar les campanyes “No i Punt” i “No Siguis Ase” que pretenen sensibilitzar a la població sobre dos dels principals problemes que es presentent en les festes popular a causa del seu caràcter multitudinari i l´ús sovint abusiu. abusiu d’alcohol i altres substàncies.

A aquestes campanyes s’hi ha de sumar la que l’Ajuntament du a terme durant tot l’any que fa referència a la prohibició de la venda d’alcohol a menors, que tenen tots els locals de restauració i oci del municipi.

Dia 12 d’agost a la revetlla de la plaça de l’Ajuntament hi haurà les dues paradetes d’informació i sensibilització, que oferiran també dinàmiques i assessorament en disminució de riscos.
La campanya “No Siguis Ase” dona recomanacions a aquelles persones que consumeixen alcohol, com són: abans de sortir, pensa quina nit t’espera i com vols que acabi; si surts i beus, torna en taxi, bus o a peu; sopar bé abans de sortir.

La suma d’esforços entre les administracions per la campanya del “No i Punt” és l’estratègia clau per a erradicar la violència masclista i fer visible el rebuig de tota la societat cap a qualsevol acte de violència contra les dones. Per això, un any més, el municipi de Sant Llorenç viu les festes amb responsabilitat i lliure d’agressions sexistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.