Celebrades les Festes de la Patrona de la Parròquia de Cala Millor la Mare de Déu dels Àngels

Per concloure les Festes d’Estiu de Cala Millor, dimecres 2 d’agost es va celebrar a les 19.30h a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels, patrona de Cala Millor, una Missa Solemne concelebrada pel rector Mn. Baltassar Morell, Mn. Joan Servera, i Mn. Francesc Joan Bernabeu, rector de Capdepera i Cala Rajada.
A les 21 h, davant la parròquia, un any més hi va haver la tradicional vetlada de Ball de Bot, enguany amb l’Agrupació Sa Torre de Manacor. La vetlada va acabar amb gelat amb ensaïmada per a tothom per celebrar el dia de la Patrona.
La Policia Municipal del terme de Son Servera també va estar de festa, ja que la Mare de Déu dels Àngels és la seva Patrona. Des de card.cat ens unim a les mostres de felicitació, que va rebre la Policia Municipal per la seva feina i dedicació a favor de tots els serverins, serverines i dels turistes que passen les seves vacances el terme Municipal de Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.