Els Al·lots de Llevant varen tornar a participar a les Festes de Sant Salvador d’Artà

Després d’alguns anys d’absència, dia 5 d’agost els Al·lots de Llevant varen tornar a participar en les festes de Sant Salvador d’Artà. El pati de l’espai na Batlessa, un marc incomparable, va acollir l’actuació, la qual va ser seguida per un públic nombrós i agraït.
Els castellers varen començar amb dos pilars de quatre simultanis, amb la particularitat que cadascun d’ells mirava a un lateral de la plaça. La primera ronda va ser resolta amb amb un tres de sis ràpid i fàcil. El segon castell del dia va ser un dos de sis que els va fer treballar un poc més del que feien comptes. Acabaren les rondes amb un quatre de sis amb agulla i tancaren l’actuació amb el segon pilar de cinc de l’any.
Els Al·lots de Llevant, satisfets amb la seva actuació (la segona millor de l’any després de la de Fires i Festes), s’acomiadaren amb el Ball de l’ós, la qual cosa també va ser molt celebrada pel públic assistent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.