L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar continua les labors de neteja i manteniment dels espais públics dels municipi

Comunicat: L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar a principis del mes d’agost va començar les tasques de neteja i manteniment als torrents, i continuaren les dels jardins, espais públics, camins i xaragalls del municipi.
També s’han fet manteniment i neteja de l’aparcament del carrer La Niña, que es pot utilitzar sempre que no hi hagui avisos per fortes pluges.
Al llarg d’aquesta setmana continuaran amb les labors de neteja a la carretera de Son Carrió- Cala Millor, i a altres camins del municipi. Es recorda als veïnats del municipi que poden fer arribar les incidències a la pàgina de l’ajuntament.
La Fundació Estel de Llevant és l’encarregada de la realització d’aquestes tasques, d’aquesta manera l’ajuntament ajuda a la inserció laboral de les persones de la fundació.

Un pensament a “L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar continua les labors de neteja i manteniment dels espais públics dels municipi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.