Concert Fi de temporada de la Banda de Música Local de Son Servera director convidat Toni Peris-Muñoz

El diumenge 10 de setembre a les 19:00 h, al Teatre la Unió de Son Servera sa celebrarà el concert de Fi de temporada 2023 de la Banda de Música Local de Son Servera, que dirigirà el director Toni Pedris-Muñoz, nascut a Catarroja, València el 1988 comença els seus estudis de trompeta a la Societat Unió Musical de Catarroja, per posteriorment continuar al Conservatori José Manuel Izquierdo de Catarroja.
En acabar els estudis professionals obté el premi extraordinari final de grau professional del Conservatori.
Inicia els seus estudis superiors al Conservatori Superior Salvador Seguí de Castelló de la Plana sota la tutela del seu professor Vicente Campos Campos, obtenint la primera plaça de la seva promoció. Després de finalitzar els seus estudis superiors estudia a la Universitat Internacional d’Andalusia el Màster en interpretació musical tenint com a tutor el doctor Reinhorld Friedrich.
Treballa com a docent en l’especialitat de trompeta al Conservatori Professional “Lira Almussafense” d’Almussafes, València.
Com a trompetista ha participat amb nombroses bandes i orquestres d’àmbit nacional i internacional, destacant el concert realitzat a Birmingham (Anglaterra), interpretant el concert per a trompeta i orquestra d’Arutunian com a solista amb l’orquestra simfònica de l’EYMW.
Ha participat en enregistraments amb artistes tan reconeguts com César Cano, Vicente Francisco Chuliá, Vicente Campos, Vasko Vassilev…
Cal destacar la seva aportació per a la música de banda i música d’escena composant més de 30 obres originals per a aquests gèneres.
A l’àmbit de la direcció ha rebut classes de mestres de gran reconeixement com José Rafael Pascual Vilaplana, José Martínez Colomina, Miquel Àngel Navarro Gimeno, Andy Morley, Kerry Jago…
Des de l’any 2008 és director de la Banda Juvenil “Unió Musical de Catarroja” amb què va obtenir el 2014 el primer premi i menció d’honor al III Certamen Nacional Vila d’Alcacer i l’any 2015 primer premi i menció d’honor a l’I Certamen Autonòmic Vila de Canals.
L’abril del 2016 participa en una Masterclass/competició a Berlín, amb el mestre Colin Metters (Royal Academy Londres) i la Berliner Sinfonietta aconseguint el 3r lloc dels 12 participants
Actualment està estudiant la carrera de direcció d’orquestra a la “Italian Conducting Academy” amb el mestre Gilberto Serembe a Milà, Itàlia.
Toni Peris Muñoz, és un bon amic del director de la Banda de Música Local de Son Servera, Joan Antoni Ballester, el qual no ha dubtat en cedir-li la direcció de la banda pel concert de fi de temporada.
Programa : Musical Apolo … Amando Blanquer; La fiesta de Luis …Felipe Moral; Libertadores …Oscar Navarro; Hetsid … José Suñer; La ciudad perdida … Azael Tormo.
Director Toni Peris-Muñoz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.