Participatives Festes de la Mare de Déu Trobada de Sant Llorenç des Cardassar 2023

Del 31 d’agost al 23 de setembre Sant Llorenç des Cardassar celebra les Festes de la Mare de Déu Trobada amb nombrosos actes. El dijous 31 d’agost a les 10.30 h del matí la repicada de campanes donava el sus a les festes.
El dissabte els nins i nines gaudiren dels jocs infantils i a més feren dibuixos per oferir-los a la Mare de Déu Trobada. El dimecres dia 6 es va celebrar la final de petanca de la Tercera Edat. El dijous no va faltar el sopar a la fresca a la plaça de l’Ajuntament i una rifa a benefici de les obres de rehabilitació de la teulada de l’església.
El divendres dia 8 festivitat de la Mare de Déu Trobada a les 11 del matí multitudinària assistència a l’ofrena floral. El vespre hi va haver la celebració de l ‘eucaristia presidida pel vicari, Mn. Tomàs Mascaró Ordinas, i la visita comunitària a la Mare de Déu Trobada. El poble va oferir nombrosos rams de flors a la Mare de Déu Trobada.
Amb motiu del 39 aniversari de la creació de l’Associació de la Tercera Edat de Sant Llorenç es va celebrar un dinar de germanor al restaurant Can Tronca (Sant Joan) l’ajuntament va posar autocars per a tots els assistents.
La vesprada del 9 al 10 es va celebrar la pujada a Lluc a peu de la Part Forana, van sortir autocars de sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç, els participants anaren fins a Inca amb el bus com cada any, d’allà sortiren amb la resta de pobles cap el Monestir de Lluc, a l’arribada feren l’ofrena floral a la Mare de Déu de Lluc. A la pujada hi va haver els punts habituals d’avituallament pels participants dels diferents pobles.
El diumenge dia 10 a les 18.00h hi va haver lectura de rondalles a l´Espai 36 ben animades i entretingudes a càrrec dels voluntaris i voluntàries següents: Sa mare de Sant Pere, Catalina Pascual; El cavall del Rei, Pedro Mesquida; Sa rateta i s’avellana, Antònia Esteva; Sa fura i s’eriçó, Jaume Ferrer; i Ous de Somera, Aina Galmés.
Enguany pel concert de Festes de la Mare de Déu Trobada el director de la Banda de Música de Sant Llorenç, Miquel Àngel Llull, va escollir el repertori següent: Gallito, Camino de rosas, Amacord, Moon River, Gabriels Oboe, Smile, Wonderful world, Por una cabeza, Meet the Beatles i Abba gold. Miquel Àngel Llull és fa fer càrrec de la banda de música llorencina el gener de 2022, de llavors ençà ha anat consolidant la seva trajectòria com a director, enhorabona al director i músics pel bon concert de Festes de la Mare de Déu Trobada que sempre és especial pels músics i públic assistent.Un pensament a “Participatives Festes de la Mare de Déu Trobada de Sant Llorenç des Cardassar 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.