Participatives Festes de Sant Miquel 2023 a Son Carrió

Fotos: Carriocity
Del divendres 22 de setembre el diumenge 1 d’octubre Son Carrió celebra les Festes de Sant Miquel, unes festes molt especials pel poble on les distintes associacions col·laboren activament.
El divendres 22 es va celebrar la XII edició del Setember Fest , organitzat pel Club Esportiu Ses Paparres i va ser un èxit de participació.
El dissabte a la Plaça Mossèn Alcover no va faltar el ball en línia amb Antònia i en Rafel i amb música del DJ Sanxo. Participaren de la festa restaurants del municipi i associacions de Son Carrió, i va ser organitzat per l’Associació de Veïnats amb col·laboració de l’Associació de la Tercera Edat.
El diumenge a les 13:30 h es va celebrar la paellada popular, enguany a la Plaça Mossèn Alcover, i va ser organitzada per la Penya Mallorquinista Can Jeroni.
L’Horabaixa a partir de les 16:30h el jocs populars per a nins i nin es van celebrar al carrer Mossèn Alcover, i van estar molt animats, petits i grans es divertiren de valent amb els jocs populars, curses de sacs, i trencadissa d’olles entre d’altres. Enhorabona a l’Associació Juvenil Emparrats i el Centre Jove, per la bona organització del jocs.
Les festes continuen al llarg de la setmana amb diferents actes i el divendres a l’església està previst l’Ofici solemne en honor de Sant Miquel. Enguany les Festes de Sant Miquel 2023 acabaran el diumenge, 1 d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.