Consell Municipal de Cultura 2023

El pròxim dilluns, 2 d’octubre de 2023, a les 19.30 h, es durà a terme el pròxim Consell Municipal de Cultura.

La sessió, que és oberta a tota la ciutadania, es celebrará de forma presencial a l’Espai 36.

Cal confirmar assistència enviant un correu electrònic a: cgenovart@santllorenc.cat.

 

El Consell Municipal de Cultura és un òrgan permanent de participació sectorial de caràcter exclusivament consultiu pel que fa als assumptes relacionats amb la cultura en l’àmbit municipal. Les seves atribucions són emetre informes a iniciativa pròpia o de l’Ajuntament sobre matèries de l’àmbit cultural, a més d’emetre i formular propostes i suggeriments en relació a la dinàmica cultural del municipi.

Tot això permetrà la participació directa tant dels diferents col·lectius, associacions, com a títol individual dins aquest òrgan participatiu d’assessorament d’àmbit cultural de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.