Presentat a l’Espai 36 el llibre Fosca Negra de Joan Tomàs Martínez Grimalt

Dissabte, 7 d’octubre, a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar, amb molta assistència de públic, es presentà el llibre FOSCA NEGRA de Joan Tomàs Martínez Grimalt, editat per LaBreu edicions.L’acte, organitzat per l’Obra Cultural Balear, amb la col·laboració de l’ajuntament, fou presentat per Andreu Matamales, qui agraí a l’autor i al presentador el fet de posar a l’abast del públic l’obra poètica i donà pas a Antoni Riera que, en una magnífica exposició, disseccionà l’obra i posà de relleu diversos aspectes estructurals i formals del llibre i situà l’obra de Joan Tomàs Martínez en el panorama actual de la poesia de les terres de parla catalana.
A continuació, des de la seva visió poètica, l’autor matisà alguns aspectes de la intervenció d’Antoni Riera i procedí a la lectura d’alguns poemes i a la signatura de llibres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.