Adéu Titana!!!

Ahir a l’horabaixa ens arribava la trista notícia que na Francisca Racona ens deixava.

Avui, com segurament molta gent, ens inunda un degoteig constant de records, melodies i rialles viscudes amb na Francisca. Avui se’n va la nostra mestra i és el moment d’agafar i fer continuar amb més força que mai tot allò que hem pogut anar aprenent d’una tan gran persona. No seria molt agoserat afirmar que la flameta original, del que avui en dia té el poble en quant a la festa de Sant Antoni i les ximbombades, és na Francisca. Tots els qui avui en dia formam part del Sobreposat o dels ximbombistes i ben segur que molta altra gent sentim una pèrdua cada un dins ell mateix perquè, na Francisca, poc a poc i silenciosament va esdevenir com a referent i va entrar a formar part del tarannà i de la idiosincràsia de Sant Llorenç.

Les passades festes de Sant Antoni la comitiva del Sobreposat va tenir l’alegria, després de molt de temps, de veure gaudir de la festa a na Francisca. Tanta fou la nostra joia que es va proposar i acordar per una unanimitat que la propera persona qui rebria el reconeixement seria ella. Tot i la trista notícia que ahir ens fa sorprendre el Sobreposat seguim ferms amb la nostra decisió i per això el proper gener na Francisca rebrà, a títol pòstum, el reconeixement del Sobreposat i segurament de tot el poble.
Francisca, allà on vagis segueix impregnant el teu esperit i la teva alegria. Noltros aquí intentarem transmetre a les generacions més joves l’alegria , la il·lusió i els coneixements que tu ens vares impregnar a noltros.

Adéu Mestra!!! Vola alt!!!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.