Els Ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç celebraren el dia de la Hispanitat 2023

Els Ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar celebraren com es mereix el Dia de la Hispanitat, d’aquesta Espanya plural, diversa i democràtica.
També celebraren el dia de la patrona de la Guàrdia Civil, la Verge del Pilar. Representants dels dos municipis i de la Policia Local assistiren al tradicional ofici en honor a la Verger del Pilar i a la Guàrdia Civil, a l’església de Sant Salvador d’Àrta.
Des de l’Ajuntament de Son Servera van agrair als cossos de seguretat de l’Estat la important tasca de servei a la ciudadania que duen a terme dia a dia per tal de fer possible la seguretat ciudadana
La regidora de Policia Local i Protecció Civil de Sant Llorenç, Emilia Díaz-Asensio Muñoz acompanyada de la jutgessa de pau i del Cap de Policia Local acudiren a la celebració el dia la Verge del Pilar al lloc principal de la Guàrdia Civil d’Artà i al refresc de Son Servera oferit per l’Associació Hotelera de Cala Millor.
Aquesta celebració tradicional del Dia del Pilar serveix per reconèixer la feina, la dedicació i el servei dels membres de la Guàrdia Civil per a la nostra comunitat.
A la foto, representants polítics dels municipis de Son Servera, Àrta, Sant Llorenç des Cardassar i Capdepera. I les màximes autoritats de la Policia Local i la Guàrdia Civil, i representants de l’Associació Hotelera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.