Microplàstics

El que a la majoria de pobles es va fer en el seu moment, camps de gespa artifcial amb el sistema actual de cautxú, allò que es fa servir per amortiguar la pilota, allò que sobretot les mares es queixen de que els seus fills duen tant a la roba com a les botes, plenes de boletes negres, es el cautxú del camp de futbol, que sol estar fet de pneumàtics reciclats.

Ara una comissió europea diu que això genera molts de microplàstics al medi ambient i a partir del 2030 prohibirà construir-ne de nous, ara bé, els ja construïts no s’hauran de desmuntar, s’haurà de cercar una alternativa amb un altre tipus de granulat o materials alternatius perquè es pugui seguir disfrutant d’aquestes meravelloses estores verdes, que es diferencien molt d’aquells camps de terra que no són tan llunyans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.