L’Associció de la Tercera Edat de Sant Llorenç celebrà la festivitat de les Verges

Els dies 20 i 21 d’octubre, se celebra la festivitat de Santa Úrsula, a Mallorca són els dies que més bunyols es consumeixen de tot l’any, ja que eren i encara són elements imprescindibles en la celebració de la tradició de la festivitat.
L’Associació de la Tercera Edat de Sant Llorenç des Cardassar que presideix, Andreu Amer Artigues, el passat dissabte dia 21 d’octubre, dia de les Verges, celebraren un sopar a la fresca davant el club. El sopar hi assistiren 160 sòcis i sòcies, que compartiren panades, raïm, i bunyols. En representació de l’ajuntament la regidora de Benestar Social, Cata Ferrer Nadal, va assistir al sopar i va felicitar a tots els assistens i a les persones que col·laboraren amb l’organtizació del sopar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.