Celebrades a Sant Llorenç des Cardassar les II Jornades sobre Prevenció i Intervenció Comunitària

El divendres 27 d’octubre , es van celebrar a l’Espai 36 de Sant Llorenç les II Jornades sobre Prevenció i Intervenció Comunitària promogudes per l’IMAS Institut Mallorquí d’Afers Socials, del Consell de Mallorca.
Les II Jornades sobre Prevenció i Intervenció Comunitària serveixen per promoure la participació infantil i juvenil amb els Plans d’Infància i d’Adolescència, hi col·labora Unicef, i per primera vegada es celebraren a Sant Llorenç.
L’Ajuntament de Sant Llorenç continua amb el seu compromís amb el desenvolupament del Pla d’Infància i d’Adolescència, i la importància del paper que tenen els infants i joves en el dia a dia de la vida municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.