Exposició d’obres del dibuixant Joan Bibiloni a la llibreria “Mon de llibres” de Manacor

Durant el mesos de desembre i gener, a les parets de la llibreria “Mon de llibres” de Manacor, podrem veure exposades obres del dibuixant Joan Bibiloni Gelabert.
De formació autodidacte, des de 1994 es dedica al dibuix de creació, tot i que abans va exposar la seva obra a l’Ajuntament de Manacor, Can Llull, Molí den Bou, S’Alicorn, “la casa de los recuerdos” de Sineu, la Galeria Barceló de Santanyí, fira de Brocanters de Palma… fa anys que sols exposava les seves obres al Gabinet d’arquitectura on treballava i des de allà se anaven col·locant les seves obres.
Ara, jubilat de la seva feina professional, ha decidit retornar a l’exposicións , per mostrar altra vegada els seus treballs.
Bibiloni treballa temes urbans, i empra els seus dibuixos per donar uns llums i colors a paisatges entranyables de Manacor, amb cert tocs de naiff, deformant la realitat para expressar de forma més subjectiva la naturalesa, prioritzant l’expressió dels sentiments més que a la descripció de la realitat, fent sovint desaparèixer la perspectiva tradicional i aficant la visió de formes geomètriques als paisatges naturals, sense que en cap moment es perdi la identificació dels espais.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.