A Cala Millor s’encen els llums de Nadal

El diumenge dia 3 de desembre a partir de les 17.00h, entre el carrer del Sol i el carrer Cristòfol Colom de Cala Millor, hi va haver ludoteca infantil, poblat nadalenc i visita del Pare Noel per a recollir les cartes dels petits a càrrec de Mon de Colorins, a més de personatges Disney i Minidisco amb el dj Lozano.
Participaren de l’ambientació nadalenca els alumnes de 1r de primària dels dos municipis. També participaren amb paredetes pel viatge d’estudis alumnes de sisè de primaria.
A les 18.00h, els batles dels ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç, Jaume Servera i Jaume Soler, acompanyats dels regidors dels dos municipis varen fer l’encesa conjunta dels llums de Nadal. Enguany és el tercer any que es fa l’encesa conjunta dels llums de Nadal de Cala Millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.