Presentat el llibre “Alícia Tan gran i Tan petita” de Manel Ismael Serrano Servera

L’obra de teatre de l’autor serverí és una versió molt lliure del clàssic. Aquesta obra de teatre està escrita des de traços autobiogràfics de l’autor que es fica al cos d’una dona com a protagonista del clàssic de Lewis Carrol. Enllaçant així aspectes del mateix clàssic i la infantesa de l’autor.
«És una reivindicació de la imaginació, que l’amor és el millor que tenim i que la diferència no és un càstig, sinó un do.” va declarar Serrano.

D’altra banda, amb aquesta història Serrano vol homenatjar dues persones fonamentals a la seva vida com són Tomeu “Fena” i Bàrbara “Cuinera”, reflectint en el text la particular història d’amor i superació. Conèixer Jaume Gomila, gerent de Sa Xerxa Teatre també va ser fonamental per perseguir aquesta estela que li va permetre a Serrano afrontar l’escriptura i la versió lliure d’aquest clàssic portat al Mediterrani dels anys 80 i 90 on els nens portaven la clau de casa seva penjada del coll i passaven gran part del dia al carrer o entre veïns perquè els seus pares treballaven al turisme. A Alícia Tan gran i Tan petita també queda reflectit en forma de reflexió el tema de la salut mental.

El llibre acaba d’aterrar i ara mateix es pot comprar a les llibreries Drac Màgic de Palma i Espirafocs d’Inca. Aviat estarà al catàleg digital d’assitej i a totes les llibreries.
ASSITEJ ESPAÑA és una entitat cultural, l’objectiu de la qual és promoure el desenvolupament de les arts escèniques per a la infància i la joventut a Espanya. És membre fundador i de ple dret de l’organització internacional ASSITEJ (Association Internacional du Théatre pour l’Enfance et la Jeuneusse), fundada a París el 1965. Una xarxa present a més de 90 països que treballa per vetllar pel dret d’accés a l’art de nens i nenes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.