Fotos del dinar de matances de l’Associació de la Tercera Edat de Son Servera

El passat dissabte dia 16, l’Associació de la Tercera Edat de Son Servera celebraren el tradicional dinar de matances al qual assistiren vuitanta sòcis i sòcies, que van estar acompanyats pel batle Jaume Servera, la regidora de la Tercera Edat, Mª Angela Brunet, i 1er tinent de batle Jóse Miguel Servera Leno. El president de l’associació Valetin Pizarro, acompanyat dels components de la junta directiva va agrair l’assistència dels sòcis i les autoritats i va aprofitar per desitjar-los unes Bones Festes de Nadal. En acabar el dinar hi va haver ball amb el disck jokey, Mariano Ruíz, i es va rifá una cistella de Nadal, que la va guanyar l’ex presidenta de l’associació, Maria Sierra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.