Els Reis d’Orient arribaren per mar a Cala Bona

La visita de Ses Majestats els Reis d’Orient a Son Servera va deixar un estel d’il·lusio i màgia que els infants no oblidaran en molt de temps.
Els Reis d’Orient, arribaren per mar al port de Cala Bona va ser una preciosa l’arribada dels Reis Melcior, Gaspar i Baltasar, que des de la mar van veure com Cala Bona, estava de gom a gom esperant-los, juntament amb la Banda de Música de Son Servera que els va fer els honors.
Seguidament les seves Majestats els Reis d’Orient arribaren a la Cala Millor Parròquia de la Nostra Senyora dels Àngels, on esperaven petits i gran amb el rector Mn. Baltassar Morell, i el batle Jaume Servera, per donar-los la benvinguda.
L’arribada a Son Servera va ser la festa final apoteòsica, amb el llum de l’estel com a signatura d’aquest dia ple de llums, somriures i il·lusions. Una vegada més l’adoració del pessebre vivent escenificat per l’Agrupació Folklòrica Sa Revetla va ser formidable. L’entrega de regals als nins i nines de Son Servera per part dels Reis va posar el punt i final a aquestes Festes de Nadal 2023-24 que han estat un èxit total de participació.
Des de l’Ajuntament de Son Servera volen donar les gràcies a tots els voluntaris i voluntàries, associacions del municipi, Policia Local de Son Servera i Protecció Civil que han fet possible que tots els ciutadans i ciutadanes hagin pogut gaudir d’un Nadal en família a Son Servera.
Agraïment que fan extensiu als Reis Melcior, Gaspar i Baltasar per visitar un any més el poble i deixar tanta il·lusió a tots els nins i nines amb els seus regals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.