Nou èxit de la Banda de Música de Manacor amb l’Horabauxa Santantoniera

La Banda de Música de Manacor va celebrar per segon any consecutiu després de l´éxit de l’any passat, l’Horabauxa Santantoniera. Que millor que quan acaba el dinar de reis, posar-te la dessuadora de Sant Antoni?.
Varen ser moltes les persones que així heu feren i es congregaren el capvespere del dia de Reis per donar el sus a les festes de Sant Antoni, omplint la plaça Ramon Llull.
La banda va arreplegar els assistents a la presentació del programa de festes que es duia a terme a Ca na Vallespina i varen baixar desfilant a ritme d’Amparito Roca cap a la plaça. El concert va començar amb un Sant Antoni que va fer vibrar als músics i a tots els assistents, seguit de dues hores de música on hi va haver música per a totes les edats.
El públic va poder ballar desde “Mi gran noche” de Raphael fins a “Las babys” de Aitana passant per un recull del Duo Dinamico, Tobogan, Ay mama, pasdobles, Jota Mallorquina, Boleros, Pepas, Coti x Coti i moltes més, i vàries vegades va sonar la música de Sant Antoni. El concert va acabar amb Amparito Roca i Sant Antoni. Després hi va haver una estona de música a càrrec de DJ Kapy, Asier Sánchez, un dels percussionistes de la banda
Enhorabona a Asier i a tots els components de la banda manacorina i a Antònia Bassa pel bon ritme que va marcar a la banda, aconseguit tots els components un bon ambient i un gran inici de les Festes Santantonieres 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.