Inauguració EXPOSICIÓ 10 ANYS DELS DIMONIS DE SA COMA

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)
Dimarts, 9 de gener, a les 19.30 h
Inauguració EXPOSICIÓ
10 ANYS DELS DIMONIS DE SA COMA
Xerrada : “Història i antropologia de les Festes de sant Antoni, especialment a sa Coma”
Sebastià Vicens, antropòleg
Del 9 al 12 de gener

Els dimonis de sa Coma fan 10 anys. I ho volen celebrar amb una exposició a l’Auditori sa Màniga i altres activitats.

Des de 2006 se celebren les Beneïdes a sa Coma. L’any 2013 sortiren les primeres caretes dels dimonis de sa Coma, creades per Guillem Sancho. Aquell any encara no es disposava de vestimenta pròpia i no va ser fins al 2014 que sortiren els dimonis amb les vestimentes pintades per Margalida Roig.

Un any després es va fundar l’Associació d’amics dels Dimonis de sa Coma i Costa, amb en Toni Barragán al capdavant. En aquest mateix any es va celebrar la primera Dimoniada de sa Coma. Amb la participació de diferents colles de dimonis s’inaugurà una de les moltes trobades de dimonis. Amb el pas dels anys, s’ha estès la celebració, i hi han participat nombrosos artesans i colles de dimonis. El 2024, deu anys després, els dimonis continuen amb les mateixes ganes i il·lusió de festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.