Son Carrió acollí la Tradicional Trobada de Dimonis 2024

El diumenge 14 de gener de 2024,a l’horabaixa Son Carrió va quedar ple de dimonis, dimònies i dimonis, 11 colles de dimonis i dimònies van ser els participants a la Trobada de Dimonis d’enguany acompanyades de la música de Sa Xerebanda, les colles de dimonis participants eren de: Son Carrió, Sa Coma, S’Illot, dues colles de Porto Cristo, dues d’amics de Manacor, Cales de Mallorca, Son Macià, Muro i el canvi de Murta de Son Servera.
Acabada la desfilada hi va haver ball, torrada i fogueró a la plaça de ca n’Apol·lònia, on a més es va poder visitar l’exposició de les fantàstiques caretes d’en Jaume Blai al Centre Cultural.
Enhorabona a l’Associació de Veïnats de Son Carrió per organitzar un any més la torrada, i per l’èxit de participació. Els organitzadors de la Trobada agraïren la participació de totes las colles que any rere any ajuden a donar continuïtat a la tradicional Trobada de Dimonis.

Fotos Catalina Rafela Galmés

hdrpl

hdrpl

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.