Nou conveni de col·laboració entre el Ministeri de Defensa (COMGEBAL) i la Universitat de les Illes Balears (UIB)

El conveni permetrà la realització dactivitats relacionades amb la Pau, Seguretat i Defensa, mitjançant la celebració de seminaris, jornades, conferències i exposicions. Signat el passat dia 21 de desembre pel rector de la UIB, Sr. Jaume Carot Giner, al palau de l’Almudaina, seu de la Caserna General de la Comandància General de Balears, suposa donar continuïtat a la col·laboració ja existent entre aquestes dues institucions des de l’any 2000.
Després d’aquesta signatura, el conveni es va remetre a Madrid per a la seva signatura per part del General d’Exèrcit Cap de l’Estat Major Sr. Amador Enseñat i Berea, que és el que ostenta la delegació de la Ministra de Defensa per a la signatura de convenis a l’àmbit de l’Exèrcit de Terra. Un cop signat per ambdues parts el conveni ha estat publicat al Butlletí Oficial de l’Estat núm. 8 del dia 9 de gener, entrant en vigor de forma immediata.
Aquest conveni té per objecte articular la col·laboració entre el Ministeri de Defensa, a través de la Comandància General de Balears, i la Universitat de les Illes Balears (UIB) per a la realització dactivitats relacionades amb la Pau, Seguretat i Defensa, mitjançant la celebració de seminaris, jornades, conferències i exposicions, com les ja realitzades en anys anteriors sobre “Economia i Defensa”, “la situació geopolítica al Sahel”, o “Ciberdefensa”.
El seu període de vigència és de quatre anys, i es pot prorrogar per mutu acord exprés de les parts, mitjançant addenda, abans de la seva finalització, sense que les durades de les pròrrogues puguin excedir quatre anys, segons els límits temporals previstos per la Llei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.