L’empresari Juan Llull, fundador de la cadena Hipotels premi Preferent a la Fira Internacional Fitur 2024

L’empresari Juan Llull, president i fundador de la cadena Hipotels, va rebre el premi Preferent, passat 24 de gener, coincidint amb el primer dia de la Fira Internacional Fitur. El veterà hoteler mallorquí va rebre la distinció de mans de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Margarita Prohens.
Llull és un dels empresaris més talentosos que ha donat el turisme illenc. Als 88 anys i allunyat del focus mediàtic, es manté al capdavant d’una hotelera de mida mitjana amb presència a les principals destinacions turístiques d’Espanya i el Carib mexicà. Hipotels és una cadena amb forta implantació tant a Mallorca com a la província de Cadis.

2 pensaments a “L’empresari Juan Llull, fundador de la cadena Hipotels premi Preferent a la Fira Internacional Fitur 2024

  1. Me’n record de quan aqui on hi ha als hotels que té aquest senyor tan idolatrat hi havia unes dunes naturals ( Cala Nau). Quins temps. Adamunt li donen premis. Veure per a creure. Això sí, bona gent. sempre ho ha tengut bé amb els batles de torn. Per què serà?

    • És de veure com tots els ajuntaments de Sant Llorenç sense excepció han ajudat de forma exagerada a aquest hoteler i l’altre. Concessions de ponts subterranis declarats no legals, construcció damunt les dunes de la platja, avingudes fetes a la seva mida. Tots els ajuntaments sense cap excepció, i tothom amb una bona rialla a la foto. A mi em faria oi omplir-me les butxaques amb els doblers d’aquesta corrupció que fa grans favors als qui en tenen molts, i deixen a la resta de la gent, inclosos la resta d’empresaris, amb infraestructures del tercer món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.