Taula local de coordinació per a l’abordatge de les violències masclistes

Avui s’ha constituït la Taula Local de Coordinació per a l’abordatge de les violències masclistes, un mecanisme que dona compliment al mandat legal de fomentar vies permanents per prevenir i abordar eficaçment les violències masclistes. L’objectiu és el desenvolupament d’accions dirigides a millorar la resposta institucional a tots els nivells, promovent recursos de suport a l’àmbit local, perfeccionant els protocols d’actuació i de comunicació entre els diferents agents amb la finalitat d’evitar la revictimització secundària i millorar la confiança de les víctimes en les institucions.

La Taula Local de Coordinació per a l’abordatge de les violències masclistes és un instrument operatiu de treball en el qual estan representats els diferents àmbits professionals que, dins el municipi, estan implicats directament o indirectament en la lluita contra les violències masclistes.
Amb la constitució de la Taula Local de Coordinació, s’inicia al mateix temps el treball per a la creació de les dues comissions, de prevenció i intervenció que es realitzaran 2 o 3 vegades a l’any depenent de les necessitats del municipi.
En el dia d’avui s’ha comptat amb presencia directora ibdona, Catalina Salom, i Maria Garrido, directora insular de Família i de coordinació del Consell de Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.