Quinze pobles de comarca del Pla celebran la primera trobada comarcal contra el Càncer

En el marc de les iniciatives per a commemorar i donar visibilitat al Dia Mundial contra el Càncer que es va cele brar dia 4 de febrer, les juntes locals de 15 pobles de la comarca del Pla, Llevant, i Migjorn que tenen l’Hospital de Manacor de referència es reuniren dissabte per pimera vegada a la finca d’Els Calderers de Sant Joan.
Aquesta primera trobada de les juntes locals “neix a partir de dos fets: per una banda, que, per primera vegada, tots els pobles que formam part tenguem Junta Local i, per altra, les ganes de compartir temps, coneixences i establir una xarxa potent per contribuir als objectius de l’Associació.
Del Pla de Mallorca hi habué respresentació de la comarca del Pla amb les juntes d’Ariany, Montuïri, Petra, Porreres, Sant Joan i Vilafranca. També hi assistiren les d’Artà, Campos, Capdepera, Felanitx, s’Horta, Manacor, ses Salines, Son Servera, Sant Llorenç, i Son Carrió.
Els assistens muntaren entre tots un llaç humà del color verd representatiu d’aquesta lluita. Posteriorment, cantanren l’Hallelujmah tots plegats en una iniciativa cararegada d’emoció.
A l’acta hi assistí el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzá; el conseller de Presdiència del Consell de Mallorca, Toni Fuster, el batle de Sant Joan, Richard Tompson; el president de l’AECC de les Illes Balears, José Reyes i la presidenta de la comarca de Llevant i Migjorn, Aina Mercadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.