Gran animació a la Rua de Son Carrió i al ball de disfresses

Sens dubte els carrioners i carrioneres són únics a l’hora d’organitzar una festa tot el poble participa, sigui la festa que sigui. El passat dissabte dia 10 de febrer, Son Carrió s’ompli de color, bon humor i festa els carrioners i carrioneres feren el passa carrers acompanyats de la Banda de Música de Sant Llorenç, i les comparses de grans i petits van ser nombroses.
El poliesportiu els esperava el grup els Spaguetti gourment, amb l’animació per a petits i grans. El Delegat de Son Carrió, Miquel Font, presidi el jurat que va fer entrega dels premis a les comparses participants. Enguany entre les 10 comparses participants heu va tenir molt difícil. El 1r premi va ser per a la comparsa: Carrió xutxes; 2n per a unes mosques merderes; 3r per a la comparsa A la jungla. El premi especials va ser per Superherois carrioners.
La més cordial felicitació a tots i totes les participants i de manera especial a la bona amiga Catalina Rafela Galmés, que com cada any va deixar constància fotogràfica de l’acte.

rhdr

rhdr

rhdr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.