Els centres escolars de Son Servera i Cala Millor celebraren la Rueta

El passat 8 de febrer dijous llarder, els nins i nines de Son Servera var donar el sus al Carnaval 2024 amb una rueta ben vistosa i participativa que va comptar amb els alumnes del CEIP Jaume Fornaris i Taltavull juntament amb els més petits del CEI Sant Francesc d’Assísi, els nins de l’escoleta de menuts i menudes i les persones participants del Centre de Dia de Son Servera.
El divendres 9 de febrer, van ser els nins i les nines que malgrat el mal temps , van sortir del CEIP Na Penyal per contagiar de festes i colors els racons de Cala Millor. Festa, bauxa i bon ambient a la rueta de Cala Millor.
Des de l’Ajuntament serverí volen fer palès el seu agraïment al professorat, i professionals centre de Dia, pares i mares dels centres escolars de Son Servera, i del centre de Cala Millor per fer possible la participació dels alumnes a la Rueta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.