Concert d’Ars Antiqua i les organistes Ruth Albrecht i Aina M. Perelló el Convent de Manacor

Dissabte dia 17 de febrer a les 20 hores, el Convent de Manacor acull un nou concert al voltant de l’orgue. Ars Antiqua canta una sèrie de peces sota la direcció d’Eulàlia Salbanyà, que inclou peces de Mozart, Händel, Delibes, Caccini, Purcell i Bach.Les organistes Ruth Albrecht i Aina M. Perelló acompanyaran a l’orgue les interpretacions, que comptarà també amb els solistes Antònia Pou, Xisca Gelabert, Chefa Donoso, sopranos; i Sergi Gil, tenor; Ferran Hernàndez, baríton; i Joan Miralles, baix.
El concert durarà uns 45 minuts i l’entrada és lliure, amb entrada Èxit.
(donació voluntària)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.