Enregistrament de Rodrigo Rodríguez de música i audiovisuals a la Pedrera de Sa Real Nova

En una remota i misteriosa pedrera abandonada del municipi de Sant Llorenç des Cardassar, Rodrigo Rodríguez, virtuós de la flauta shakuhachi, se submergeix en un enregistrament únic que transcendeix el temps i l’espai. L’antiga pedrera, amb les parets de pedra desgastada i la seva atmosfera carregada d’història, serveix com a escenari perfecte per a l’obra escollida per Rodrigo, aquesta obra va ser anomenada “The Lament of the Earth” i va ser composta per Kohachiro Miyata el 1985.

Rodrigo Rodríguez, amb la seva destresa magistral, aconsegueix capturar l’essència del lloc i transformar-la en una experiència auditiva única. L’enregistrament a l’antiga pedrera es converteix en un pont entre el passat i el present, transportant els oients a un regne on la música i la natura convergeixen en una harmonia etèria. La flauta shakuhachi, amb el seu to malenconiós i profund, es converteix en la veu que ressona a través dels segles, explicant la història del planter amb cada nota subtil i captivadora.

Les reverberacions de la flauta shakuhachi, amb el to profund i místic, ressonen entre les parets de pedra, creant un ambient màgic que transporta els qui escolten un regne de serenitat i reflexió. L’antiga pedrera es converteix en un escenari sagrat on la música de Rodríguez actua com a portal entre el món tangible i l’eteri.

La flauta shakuhachi de Rodrigo Rodríguez esdevé així un instrument de transmutació, transformant el planter en un santuari sonor on l’essència del passat es fusiona amb l’expressió artística del present.

2 pensaments a “Enregistrament de Rodrigo Rodríguez de música i audiovisuals a la Pedrera de Sa Real Nova

  1. Sempre des del més estricte respecte a la llibertat individual val a dir que les predreres que es mostren a les imatges no són de Sa Real Nova, la casa més propera i situada en el terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar, sinó de Son Ribot, possessió que ja en troba dins el terme municipal de Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.