Mercat de 2a mà Son Servera

A partir del proper diumenge dia 25 de febrer, es durà a terme el Mercat de 2a mà a Son Servera a la plaça de Sant Joan. Es durà a terme el darrer diumenge de cada mes excepte els mesos de juny, juliol, i agost.
Les inscripcions prèvies per participar-hi s’han de fer a l’OAC de Son Servera i Cala Millor. O també a través de la pàgina web municipal.
Des de l’Ajuntament de Son Servera posaran les taules, però els participats han de heu dur la seva pròpia decoració. Queda prohibit vendre animals, aliments, plantes i flors. L’Objectiu d’aquest mercat obert a tothom és : Reutilitzar, Reduïr i Reciclar!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.