El Conservatori Municipal de Felanitx atorgà els Premis Fi d’Estudis Elementals

El dissabte 3 de febrer horabaixa, a la Sala d’Actes del Conservatori Municipal de Felanitx tengué lloc el Certamen per a atorgar els premis dels estudis elementals de música.
Un concurs en el que només hi poden accedir els alumnes d’aquell centre que durant el curs passat al present hagin acabat el Grau Elemental de Música amb les més altes qualificacions. Enguany, es repartiren fins a tres guardons que recaigueren a mans de les participants: Amelia Luiten Alonso (piano), Margalida Mascaró Català (percussió) i Marta Galmés Perelló (saxòfon). Tres joves intèrprets que, amb summa professionalitat donaren vida a partitures de certa envergadura i que actualment cursen el primer curs dels ensenyaments professionals de música al Conservatori de Felanitx. Rebin des d’aquests columnes la més sincera enhorabona, al iguals que els seus pares i professors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.