Celebrat a Son Carrió un acte amb motiu dels 149 anys del Ferrocarril a Mallorca

El dissabte 24 de gener, el Batle de Sant Llorenç, Jaume Soler, el regidor de Cultura, Miquel Font, i Diego Riera, responsable d’acció social de Caixa Bank – Illes Balears van participar en els actes de celebració dels 149 anys del Ferrocarril a Mallorca a Son Carrió i van visitar el cotxe napolità (construït l’any 1930) en procés de restauració.
Amb motiu del 149 aniversari del Ferrocarril a Mallorca la Fundació FERROCAIB organitzà una conferència per explicar les potencialitats culturals, socials i turístiques dels ferrocarrils històrics i els museus ferroviaris, una Jornada de portes obertes. El tren de Pignes (França): una història d’èxit.
Jean Michel Delfino i José Banaudo, president i secretari del GECP (Grup d’Estudis dels Ferrocarrils de Provença) que gestiona el famós “Train de Pignes”, un tren històric que circula per la línia que uneix Niça i Dignes (França). Van relatar la seva dilatada experiència en la gestió d’un ferrocarril històric que dinamitza culturalment i econòmicament aquesta regió dels pre-Alps francesos.
Aquesta experiència pot esser molt inspiradora, en un futur, pel tren històric del Museu del Ferrocarril de Mallorca. A l’acte hi va ser present Carlos Olmo, reconegut Investigador del Ferrocarril a Mallorca, el qual va introduir l’acte i va fer un repàs per la nostra història.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.