Celebrat a Cala Rajada al Fòrum de Governança i Sostenibilitat Turística del Llevant

Dilluns dia 26 de febrer, Jaume Soler, batle de Sant Llorenç acompanyat de Emilia Díaz-Asensio, primera tinent de batle, Joan Mestre Adrover, regidor de Turisme han assistit al Fòrum de Governança i Sostenibilitat Turística del Llevant celebrat a Cala Rajada amb el conseller de Turisme,José Marcial Rodríguez i el director Insular de Turisme per a la Governança i Sostenibilitat, Pere Mas Bergas.
Aquesta iniciativa que pretén impulsar un model de turisme més responsable, innovador i respectuós amb el medi ambient i la cultura local. A l’acte hi assistiren els batles i regidors dels diferents ajuntaments que formen part del consorci del Llevant.
@Consell de Mallorca
Ajuntament d’Artà
Ajuntament de Manacor,
Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar
Ajuntament de Son Servera
Ajuntament de Capdepera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.