CONCERT DE GÒSPEL

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)
Dijous, 29 de febrer, a les 20 h
CONCERT DE GÒSPEL
Dir: Volker Dymel
3 €

El músic alemany Volker Dymel ofereix tallers de cor i formació tant a Alemanya com a nivell internacional. Volker Dymel és director de cor, experimentat cantant, especialista en coaching vocal i cant coral, i pedagog vocal. Des de 1990 va començar a fer música gospel i va fundar diverses formacions de gospel a Hamburg (Alemanya). Amb visites anuals a esglésies americanes de gospel negre i treballant amb músics i cors de gospel als Estats Units d’Amèrica, aquesta música també s’ha convertit en part d’ell.
En aquesta ocasió, 25-30 participants assisteixen al taller de gospel que Volker Dymel imparteix a Mallorca. Durant aquest taller els participants treballen aspectes com composició de peces corals polifòniques, exercicis de ritme, entrenament de la veu, improvisació, tècnica de respiració o presència a l’escenari. Com a colofó al taller, els participants ofereixen aquest extraordinari concert a l’Auditòrium sa Màniga.

Compra d’entrades: https://ticketib.com/events/concert-de-gospel-cala-millor

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.